Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text av mig om vänskap mellan två speciella personer


Se åt mig, så talar jag åt dig

Du önskar att du kunde tala om vad du vill, vad du heter, vad du gillar att göra.

Jag önskar att jag fick se dig, veta din ögonfärg, din hårfärg, se ditt leende.

Vad du heter spelar ingen roll för mig, vad du vill vet jag redan och vad du gillar är allt jag gillar.
Vad dina ögon har för färg,vilken hårfärg du har och ditt leende vill jag sk förbli hemligheter.

Jag vet vem du är, du vet vem jag är.
Vi leder varanra dit ingen annan kan gå, vad vi har kan bara försvinna om jag kan se och du kan tala igen.

Därför vill jag inte ha det som förr, jag önskar mig inte nya färgstarka bilder att titta på och inte heller önskar du att sga ett ord eller uttrycka en mening.

Vad vi har skulle inte vara detsamma om våra forna önskningar slår in.




Jag kan inte veta hur du ser ut, hur du rör dig eller hur dina tår är formade.
Du kan inte säga vilket vackert väder, fråga vad jag heter eller säga att d älskar mig.




Trots det vet jag vem du är och du vem jag är. Vi vet att vi älskar varandra.

Jag kommer alltid att tala åt dig, så länge som du ser åt mig.




Fri vers av sweetdevil_momo
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-14 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sweetdevil_momo
sweetdevil_momo