Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en generad nakenhund...

Följande utspelades här om dan
då ett äldre par var ute på stan.
Paret hade det helt visst trist
då det svischa förbi en cyklist.
Av luftsuget som uppstod här utav
mannens tupé åkte av.
Då passera en generad nakenhund
som blev så lycklig i denna stund.
Äntligen slapp han att frysa
då han under en hårig peruk fick mysa.
Paret kunde inte annat än att le
när de den stolta lilla hunden fick se.
Tur att inte alla är bilister
utan att det finns cyklister.




Fri vers av pe
Läst 252 gånger
Publicerad 2009-10-14 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pe