Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lovepuppy

Gång på gång kräver du
att jag ska bevisa min kärlek
jag klipper med ögonen
viftar på min svans
kryper upp i ditt knä
jag är din love puppy.

Jag har lärt mig
alla dina kommandon
Sitt, Ligg, Rulla runt
tålmodigt väntar jag
på din belöning

Du sätter strypsnaran runt min hals
jag följer ditt ledband
med svansen mellan benen
hukar för din hand
kvider till
och slickar dig undegivet

Du leder mig till skogen
kopplar mig loss
skriker åt mig att springa
rädda mig själv
jag lägger mig på rygg
blottar min hals

Med mitt koppel piskar du mig
tills jag är utplånad
jag är din svans
föraktad för min kärleks skull
som du gång på gång
kräver att jag ska bevisa dig.




Fri vers av pe
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 06:48



Bookmark and Share


  Spir@
Ryser! hemsk!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

pe