Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska dö

Du ska dö
har just fått domen
cancern har exploderat
inuti din kropp

Jag sitter kvar
möter all din förtvivlan
den obesvarade frågan
vad händer nu?

lev varje sekund
lev




Fri vers av pe
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-16 18:20



Bookmark and Share


  Rockalex
tack för att du delar med dej
2009-08-11

    Issand.
bara så stort

"lev varje sekund
lev"
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

pe