Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och sen blir allt stilla?

Jag väljer döden
När jag dricker ditt gift
Kysser dina heta läppar
Tar din hand
Som leder mig till ravinens kant
Du viskar i mitt öra
Att jag är ditt allt
Din gömda sten
Varsamt föser du mig över kanten
Men jag faller inte
Det är marken som rusar upp
Och krossar min kropp
Jag sluter inte mina ögon
Jag ser in i orkanens öga
Där allt är stilla.




Fri vers av pe
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-10 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pe