Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POJKEN

den här grabben

på andra sidan spegeln

hela hans uppsyn är förväntan

men det är som om han fått syn

på något han inte förstår

hela hans ansikte ändras

och det stang i mig

kallt oåterkalleligt

att pojkåren var förbi




Fri vers av Nahojland
Läst 316 gånger
Publicerad 2009-10-14 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland