Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖTTER

det finns ett träd
som klarat sekler
som sett städer örnar födas
och förvarat stjärnors ljus
det växer
visar vägen
säger varifrån
och vart




Fri vers av Nahojland
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-14 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland