Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET EFTER DETTA

vi pratade om svåra saker i natt
jag hade kommit tillbaka
till mitt hem för längesen
de hade grävt upp stora ytor
med maskiner och
format om
och jag visste inte
hur jag skulle reagera
kanske jag borde gråta
men jag sa det är så här det är
kan jag inte komma tillbaka
och du tittade på mig
du är äldre
åren sitter lite varstans
det finns en gräns vi har gått över
vi kommer aldrig mer tillbaks
men jag vägrade tro på det
och jag ville bara brotta ner dig
känna att vi var här
att vi fanns kvar




Fri vers av Nahojland
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-23 22:13



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Bra!I ntressant! Tänkvärd text!
2013-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland