Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CENTRUM

jag har en återkommande dröm
där jag plötsligt ser upp
mot stjärnhimlen
men ser inte bara stjärnorna
utan planeterna
Saturnus
Jupiter
stoftkaskader
medan någon letar i mitt öga
frågar vart jag kommer ifrån
vad jag vore
om jag inte fanns




Fri vers av Nahojland
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-21 20:35



Bookmark and Share


    Cissyh
Riktigt härlig rytm, bra!
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland