Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SORL

vi ligger här
och låter stjärnor och planeter
vandra över våra kroppar
vi är helt stilla
medan allt rör sig omkring oss
sorlar
vi är punkten
som avslutar meningarna där ute




Fri vers av Nahojland
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-28 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland