Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FACIT

när vi är gamla nog
att lägga pusslet
kommer vi att häpna
se hur våra upplevelser
minnen
allt vi gjort
ryms i en enda punkt
i den större berättelsen




Fri vers av Nahojland
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-18 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt! Självdistansen märks, känns, att vi inte är så märkvärdiga ... läste jag.
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nahojland
Nahojland