Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller ska jag kanske stirra mig blind?

Jag vill inte läsa din ord
jag vill inte tolka dem
jag vill inte veta hur du känner dig

för jag vet redan att du är sårad

att det var jag som gjorde det



och jag behöver
verkligen inte bli påmind igen

-för det gör redan ont




Fri vers av aPorcupine
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-25 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine