Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT SÄGA nej!...

Någon gång måste man sätta stopp
låta avslutet ha sin gång
om en vänlig själ ger dig hopp
så börjar allting om

vi tro hoppet är en ledsagare och vän
men den kan din värsta fiende vara
för helt plötsligt dyker alla känslor upp igen
när du trodde att du med dem var klara

livet har ju sitt underliga förlopp
vi kastas med glädje och ledsamhet
därför kan detta med ett hopp
bara vara till grym förtret

vi måste kunna få lov att vidare gå
stänga dörren för vår historia
det är så enkelt att förstå
att hoppet inte bär på en gloria

ta nu nya steg med din framtid
och känn styrkan växa i din kropp
orken att kämpa en ny strid
när du släpper på ditt hopp

gå nu mot en ny riktning med stadiga steg
lämna det gamla bakom dig
skillnade mellan modig och feg
om du till hoppet vågar säga nej!





Fri vers av Max Poisé
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-15 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé