Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så skönt med lite värme



Kylan

 

Kylan, den bitande smyger sig på
omfamnar mig när på vägen jag går
får mig att rysa och hacka tänder
får mig att huttra och vilja värma händer

 Kom tänd mig en brasa
som gör mig mer varm
jag känner ljuv värme
av din omfamnande arm


När isarna fryser och vinden viner
min tanke går åter tillbaka till dig
du ger mig värme likt elden i brasan
så ska vi elda lite mera säg?


Kom tänd mig en brasa
som gör mig mer varm
jag känner ljuv värme
av din omfamnande arm

 

 

 

 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-15 11:14



Bookmark and Share


  ULJO
Snyggt, väldigt snyggt
2009-10-20

  Baystream
Mjuk och varm - fin :)
2009-10-15

  mare VIP
Härliga värme...en varm famn..bra
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP