Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ser man på det och när är det över ?


För sent

Ingenting är för sent innan det är över
Hoppet är det sista som skall överge viljan
När det är slut så är det slut och allt är först då över




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 437 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-15 09:26



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Fundersamma ord av en vis man.. applåder
2009-11-23

  Mr Lindemann VIP
Jag böjer mig och andas in hoppet som gick åstad för att tron inte ville vara med
mend det är väl så
att ur hopp föds kärlek till att våga tro på livet
2009-10-15

    sunnanvind
När är det slut...försent?? Egentligen aldrig om hoppet bara finns..förutsatt att hoppet inte är hopplöst i sig..
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX