Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vikten för människan att synas för att finnas ...


En stund död

En stund är man död
Sen syns man
Och lever igen




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-29 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX