Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En solnedgångs slut utan början ...


I solnedgångens mörker

I solnedgångens rand
Vet jag
Ljuset har slocknat
Inom oss

I månlandskapet
Vet jag
Mörkret har slutit sig
Runt om

I det daggvåta gräset
Vet jag
Fukten som band oss
Tårats bort

I höstens lövdans
Vet jag
Syret som vi andats
Tagit slut

I vinterns kristaller
Vet jag
Kylan krupit in
I hjärtan

Allt har ett slut
Men inget har en början
Kärleken är blind
Ingen såg den




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-09 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX