Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att döma utan att veta ... kan grusa mångas vilja till livet Alla behöver veta ... du är bra då sjunger fågeln


En fågel i mitt hjärta

Dom kallar mig solen
Men det enda är
Det bor en fågel i mitt hjärta

En fågel som sjunger
Det du vill höra
Att du är bra

Men vem bestämmer vad
Som är bra och vad som är fel
Inte är det fågeln i mitt hjärta

Omvärlden dömer utan
Veta sanningen och se
Verkligheten som den är

Det enda som är
Fågeln har aldrig fel
Han dömer inte

Utan sjunger bara
Det som är rätt
Att du är bra




Fri vers av Jack_iX
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-09 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX