Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En omöjlig ekvation


Älskar inte varandra

Jag älskar .... dej
Du älskar ... mej
Men vi älskar inte ... varandra




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-24 16:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänk vad små "konstpauser" kan göra med en text. Jättefint skrivet!
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX