Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inse ... vi är inte för varandra


Aldrig är en lång evighets tid

Du hatar att jag älskar dej
Jag hatar att du inte älskar mej
En omöjlighet att vara samma

Vi är som nord och sydpol
Som står långt ifrån varandra
Åtskilda av oceaner

Två magneter
Plus och minuspoler
Som stöter bort varandra

Vill vara din superkraft
Men med dej blir jag svag
Du är mitt kryptonit

Du är min regnbåge
Men jag är inte din skatt
Utan ett grått regn

Aldrig inom någons tid
Vi skall mötas tillsammans
Är en lång evighets tid av undvikande




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-12 12:57



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Sorglig men ändå känner jag kärleken
2019-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX