Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gav du mig inte varm choklad och grädde istället?

Skrattar så att leendena råkar
hamna fel
och vi sväljer

för allt som finns i munnen
är ätbart
även om det bränner

dina ord är vassa
men du har själv placerat dem i min mun

jag kan inte undgå
- kroppen agerar som den vill
och jag känner hur strupen skärs upp
inifrån







Fri vers av aPorcupine
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-17 12:02



Bookmark and Share


  Johan Wölger
Underfundigt!
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine