Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord ord ord

 

gungfly

feltramp

suger




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-15 11:59



Bookmark and Share


  Syrsan
Tre små ord - så stor betydelse!
2009-10-17

  Eva Langrath VIP
Få ord med stort innehåll
2009-10-15

  Elaine.S VIP
Ord kan vara sankmark ibland...eller ett minfält. ord behövs med all den lidelse de innebär, med allt flöde som har sitt ursprung i det man tänker och präntar ner. Stod idag på min arbetsplats bredvid två som talade ett annat språk än mitt eget, de skrattade och känslan infann sig av utanförskap, för jag förstod ingenting. Ibland förstår man inte ens sig själv, det finns inga ord att beskriva vad man tycker , känner eller vill. Ibland behöver det mogna, ibland säger man eller skriver helt tokigt. Men vad gör det om hundra år...om det sparas kanske det gör succe:))
2009-10-15

  Mr Lindemann VIP
Grejt
2009-10-15

  Larz Gustafsson VIP
I dag skissade jag på en låt som skulle hetta: "More scary stories from the bottomless swamp", eller något i den stilen.

Plötsligt blåser förändringens vind...
"The wind of changes", som Scorpions sjöng om.
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger