Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar in

Vind
Vandra in
Sjunger om tiden
Löven faller
Friheten lockar


Kind
Vill känna värmen
Hand i min
Sjunger om tiden
Löven faller
Friheten lockar


Tid
Aldrig tid
Att stanna upp
Sjunger om tiden
Löven faller
Friheten lockar


Älska
Älska mig nu
Vill brinna
I din famn
Kupad hand om bröstet.




Fri vers av Danne
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-15 12:47



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så sinnligt vackert du poetar här...känns som att det kanske finns en melodi till denna med?
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill