Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra tårar

Idag regnade dina tårar från himmelen.
Stora tunga droppar föll mot min kind.

Jag kände din närvaro så starkt.
Idag grät vi tillsammans.




Fri vers av Piann VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-15 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP