Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I går föll tårar från himmelen

Små droppar som blänkte
mot blågrått soldis.

De fuktade den torra marken
där blåklint och nattviol
har sin boning.

Med rötter i myllan
tog de emot
himmelens tårar.

Med stolthet
lyfte de sina huvuden.
I tacksamhet över de
tårar som fällts.

De bjöd på
vacker fägring.

Där luften fylldes
av tung doft av nattviol
och blåklinten vajade i
sina böljande kjolar.

 



 

 

 

 




Fri vers av Piann VIP
Läst 654 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-06-12 10:09



Bookmark and Share


  aol
så ljuvligt fint skrivet,
2014-04-13

  Nina.H
Vacker naturromantik.. ljuvt att läsa!
2014-01-27

  Ingrid Trolle
Mycket vackert
skaldat med
vackra bilder på
våra näthinnor
2014-01-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så fint skrivet!
2013-12-21

  Linda CH VIP
Vackert doftande vårregn!
2013-11-07

    ej medlem längre
Så fin..
2013-09-29

  träsnidaren
Wow vad vackert.
Vilket språk!
2013-09-28

  Michaela Dutius
Mycket vacker - sorgsen men accepterande
2013-09-07

  anits VIP
Fint och mycket berörande skaldat
2013-06-13

  ULJO
Fint förmedlat, berörande
2013-06-12

  Bibbi VIP
så underbart skön.
2013-06-12

    ej medlem längre
Ord som når hjärtat.
2013-06-12

  Lars Hedlin
Så fint och så ödmjukt
2013-06-12

  flygia
enkelt, vackert, tilldragande
2013-06-12

    ej medlem längre
En dikt som fångar skönheten i försommaren och doftar av fräschhet.
2013-06-12

  Rise Little One
Så fin ordtavla du målade med din underbara penna

2013-06-12

    ej medlem längre
du skriver vackra bilder på näthinnan..
2013-06-12

  Angel of love
Ljuvligt vacker text!
2013-06-12

    ej medlem längre

Mycket vackert ...
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP