Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsbrus

När det blå havet brusar

och vinden rufsar om i mitt hår.

Då lever kärleken 

till livet.

 När strandtrift blommar i sina skrevor

och den röda graniten är varm

mot min kind.

Saltstänket som fuktar mina läppar.

Skönheten visar sina behag.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Piann VIP
Läst 698 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-01-09 19:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Rogivande.
2018-03-18

  Ronny Berk
Bildrik poesi , ja
2018-01-26

    ej medlem längre
Underbart, nästan så att man hör vågorna och känner doften..
2016-01-10

    carinamnm
Så vackert! Jag delar också den känslan för det vackra jag uppskattar så mycket med Bohuslän :)
2016-01-09

    ej medlem längre
Vackert! Kan verkligen dela din känsla som jag känner igen från sommarseglingar i Bohuslän.
2016-01-09

  Chawa VIP
Somrigt böljande längtansord att behagligt vila i... värmer gott i vintermörkret...
2016-01-09

  aol
Underbart rogivande skaldat till en så harmonisk bild,
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP