Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets resa

 

 

 

Livet är en gåtfull resa

bland toppar och dalar

har vi likt vågens kam

rest oss i styrka

för att sedan

sjunka ner

i sårbarhetens

famn

 

 

 

 

 

 

© Piann  2020-07-21




Fri vers av Piann VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-07-21 15:10



Bookmark and Share


  Känslan
Fantastisk dikt. Djup koncist och så sant
2023-09-09

  Eva Langrath VIP
Fint formulerat om livets vågrörelse.
2023-08-08

  Peter G VIP
Sånt är livet! Väl beskrivet om toppar och dalar i tillvaron!
Mjukt i vacker tonart!
2020-07-22

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt tänkt och formulerat!
2020-07-22

  Quasimodo
En talande text för livets vara!
2020-07-21

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
En fin metafor om livets skiftningar!
2020-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP