Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnestrådar

 


Natten spinner

sina minnestrådar

 

Där tankar

sveper över

vintergatans

galax

 

Dåtid och nutid

möts

i

evighetens 

universum


 

 

 

 

 

 

 

 

© Piann 2020-07-14

 

 




Fri vers av Piann VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-14 18:01



Bookmark and Share


  Quasimodo
Allting möts i universum, där nutid och dåtid spinner trådar i natten
2020-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP