Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta

 

I mitt hjärta
rymmer den
oändliga längtan
jag känner för dig.

Där mina slag
dansar i sin egen takt
utan kurvor och diagram.

Ingen tar pulsen
när kärleken rusar fram.

Magman sprutar
ut sin inre glöd.

Så gör även hjärtat
för dig min älskade.




Fri vers av Piann VIP
Läst 871 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-06-14 15:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert!
2014-06-12

  aol
underbart så berörande vacker poesi,
glödande varm pumpas kärlekens värme över en,
2014-02-06

  Ingrid Trolle
Ett varmt och vackert
skildrat förhållande
2014-01-26

  S.A.I. Steve Lando VIP
Vackert
2014-01-07

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert skrivet! Gillar
2013-12-21

  Monika A Mirsch VIP
stark och djupt i detta underbara kärleksförhållande
2013-11-07

  Linda CH VIP
Poetisk, het kärleksförklaring! Snyggt!
2013-11-07

  Bibbi VIP
Gillar.
2013-10-02

  träsnidaren
Vackra ord
till en lyckligt lottad person..
2013-09-28

  Chawa VIP
Mycket vackert...sinusrytmen är som vackrast när den pulserar av kärlek!!
2013-06-24

  ULJO
Kärlekspoesi när den är som allra vackrast
2013-06-18

  aol
underbart vacker poesi,
2013-06-17

  Nina.H
Vackert kärleksfullt skrivet!
Tycker om...
"Ingen tar pulsen
när kärleken rusar fram."
2013-06-16

  anits VIP
Så vackert och kärleksfullt
2013-06-16

  Lars Hedlin
Så ömt och vackert ;)
2013-06-15

  Maj-Lis VIP
En vacker kärleksförklaring
2013-06-14

  Marja-Liisa Koski VIP
Vackert! Stark kärlek.
Kram!
ML
2013-06-14

    ej medlem längre
lycklig må den vara som får ta emot din kärlek - en vacker text..
2013-06-14

  Quasimodo
Mycket och varm kärlek till den som får allt detta!
2013-06-14

    ej medlem längre
Så vacker poesi ..
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP