Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG RAMLAR!

min fylla
vill jag hylla
där jag står

jag rädd för
att jag stör
mig själv när jag dör

tro inte att jag bedövar
jag bara sövar
det som jag ville ha

lidandet förbryllar
och det hyllar
när jag i dimman går

jag vill bara försvinna
med min dimma
ut i en annan värld

du tror jag skämtar
när jag flämtar
vart jag är på väg

för tro inget annat när jag säger...

min fylla
vill jag hylla
där jag står.

jag
ramlar...




Fri vers av Max Poisé VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-15 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé
Max Poisé VIP