Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

all kå hål nål pål


köttårsplåster. det finns platser där alla inte behöver tänka likadant. jag är på. framåt och bakåt hela tiden. kalla hissar i strupen, sväljer. historierna. i extasen rinner hemligheten ut. platser och människor tillsammans blir det krocken var allt det vackra tar slut. men återvinns med stora afrikanska kvinnor och det är dom som gör att det som är vi fylls på. kärleken känns olika. känner minsta vibrerande minsta lilla slut. ytligheter tomgångar på promenad. stan. stan. i byn är allt sig likt. lik blir till. axlarna spända. på vakt. palladium dansar valkar svettas vad vill vi ha ut. vi går ut. ska du ut?
krunegård och jag världens vackraste par. på rad och jag försöker få en bit. ett beat.
hyran. glöm inte hyran. ohyran. sista hyllan är din. överst i skåpet. över axeln. snett bakåt. i medicinskåpet. alkhol och sårtvätt.
tår svett.




Fri vers av gipskatt
Läst 236 gånger
Publicerad 2009-10-15 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gipskatt