Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dunvingar

tapper på papper
som inte vill visa att du är dum i huvudet
kaoset som råder till att vara lite lågmäld
ligger där på botten av dig
och gömmer sig

det flyter upp när vi inte kan sova
och förgyller betongkransar av stål
för det har tappats kaos lite här
och lite där

det blir sådär svårt igen
att vara utan gatkramar och körsbärslängtan
hösten är ju fräsch och jag
sover kvar

sov långt härifrån du som sover om vintern
och har många täcken på vinden
under fötter där stickor tassar ljudlöst
från kartongen i höga volymer
tyst så ingen hör

jag kan smita
över en hal is, vintern kommer lika snabbt
tusen kalla fötter vänder vågorna
när du vänder dig
för att somna om




Fri vers av gipskatt
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-09-08 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gipskatt