Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är dags


lilla jag och långa tomten

tala för
för talan
till de
åt de
som inte annars törs
aldrig vågar
som annars inte hörs

jag kanske skulle våga
om jag törs
annars blir det tyst inuti ensamheten, ekot för långt
vi tror framheten leder vägen. alla talar i mun på varandra
jag blir så trött
ingen lilla jag dricker kaffe utan senare
väger jag mig

det skriker inuti mig
är det jag som måste ut?
men man kan inte tala utan att bli avbruten längre
och den enda som lyssnar är personen jag vill ge tinnitus i ljudklapp
julklappen lyser röd i taket endast
lilla jag är vaken

ljudbokens slag är hårt snuset är ute på en bangård smatterbandet leker fint i taken
jag bara hör mig själv skrika ta tag i saken




Fri vers av gipskatt
Läst 203 gånger
Publicerad 2011-08-04 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gipskatt