Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kuvert


Näst sista Oslo

Flygplanen seglar under molnen. Över mig.
Himlen är havet molnen vågor. Bakom finns färgen.
Frimärkt är luften.

Himlen är stor
Gud är inte
Lite mer finns och
Behövs




Fri vers av gipskatt
Läst 229 gånger
Publicerad 2010-09-07 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gipskatt