Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gick åt

vi har varit här sedan juni
och betalt hyra
vi drog till malmöfestivalen
köpte lite kläder
köpte lite mat och alkohol
nya springskor
reste till göteborg och stockholm
fick diplom
bytte jobb
spydde i toan, grät på promenaden
körde för fort
fick böter
slapp böter
ont i magen
det är december, den första
jag köpte lite mat
jag sprang en mil till
jag pratar i böckerna om virran och fyllan
saknaden, hatet, förtvivlan.
vi var på teater, två gånger.
det var bra. vi köpte lite vin i teaterbaren.
jag serverade.
köpte lite grädde och bjöd på kladdkaka.
det är svårt
ont i magen.
jag har betalt hyran.
och bussen
tar jag på öppet köp.




Fri vers av gipskatt
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-02 16:41



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det är så det är
att ta det man vill ha
sedan är det öppet köp på resten
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

gipskatt