Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt inte rädslan ta över


Rörelsen andetaget ångesten ströp
om min hals igen rädslan ,

bankar på,
smärtan blöder

Glädjen försvann då ångesten
tog sin plats mitt hjärta grät,

över sin,
osäkra vilsenhet

Känslan kom när dom vill
håll ihop mig övege mig inte

snälla låt inte,
rädslan ta mig

vara i varandet finns ingen
genväg möt demonerna,

släpp taget
låt livet ,

vara,

varandet




Fri vers av Fånga dagen
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-15 22:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint, starkt och berörande
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen