Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Västanvind blåser minnen kvar

 

När du ler upptäckande
Jag fröjdas grant
Iakttagande tillsträckande
Du vackra ögonslant

 

Idag har jag tagit supen
Vin i spräckta röda glas
Hämningarna omlupen
Gamla minnen, snar kras

 

Vad du är vacker du kyssta
Jag skäms bakom tegelmuren
Önskar du kunde du lystna
Öppna min dörr ta mig ur buren

 

I det fria
Vakar blicken skogen far
Där skatorna skria
Västanvind blåser minnen kvar

 

Har svårt att sträcka mina vingar
Dödens vingar äro mina
Sträcker ut som lien klingar
Som brustet hjärta vill förtvina

 

Det jag ska göra
Ska göras rätt
Där varma blickar föra
livet kort och tätt

 

Jag tar nu de sista stegen
Öppnar själv min dörr
Ljuder munnen som vart förtegen
Kärlekskvitter till dig från förr




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-10-15 18:30



Bookmark and Share


  Cris
Oh skit! Du har redan fixat luft, okej bra! fint, kanon
2005-10-15

  Cris
Den här var fin och framförallt skön att läsa och lite gammalmodig i sitt stuk. Härlig !!!
Men skulle vilja se lite mera luft mellan styckena...
2005-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön