Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I minnets underbara förlorade stund

Jag lät min blick lyssna över din figurs beröring
Lät min hand kittlas av din tankes tal
Lät vägen hem kännas allt så kort
Där ord
Hänförde de ljusskygga
Jag lät min sista del av kärlek dö i dig
I tankens topp
När svaret slog min huvudknopp
Att nu är allt jag önskade förut
Blott ett blodigt minne
Över lyssnandet slut

Jag kan inte vända sida bara vända bort
Tills allt jag drömt är förseglat
Av band
Allt för svåra att klippa upp
Jag står här som den vän jag var
Utan några raka klara svar
Med försegel spänt
Utan livboj
Och ett bogparti
På grund
I minnets underbara förlorade stund




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 938 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-26 01:32



Bookmark and Share


  Mia Marcus
Hej Mojo - tänk att du oså är en gammal räv här på poeter. Kul!
Fina texter - i minnes underbara förlorade stund..satte du huvudet på spiken. /Mia
2011-03-24

  Seasons VIP
mycket fint flöde, okonstlat, rakt..
2010-06-09

  Lady Alassa
mycket värt att läsa
sensuellt härliga flertydingar och associationer
smaka och lukta på ord som
"lyssna....figurs beröring"," kittlas... av tal",
förseglat,.... försegel spänt,
På grund
2009-12-28

  Fredric
Starkt... och mycket talande...
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön