Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt löser sig om man bara försöker


Vända blad

Jag lider med dig

jag känner din smärta

så vad kan jag göra

för att läka ditt hjärta

                Det kommer att blekna - försök vända blad

 

Du kämpar i motvind

det blåser för hårt

se verkligheten i ögat

även om det är svårt

                Det är som det är  - försök vända blad

 

För mitt i det svarta

så det finns en ljusning

med vänner som hjälper

du hittar ut till slut.

               Det kommer en morgondag - nu vänder vi bladet




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-16 09:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet...så är livet, man måste vända blad emellanåt för att överleva..
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP