Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du, vill du?



När alla ord är sagda
när lampan har slocknat,

Kan du se mig så?


När musiken har tystnat och ögonen slutits,
Kan du höra mig då?


När skratten förklingat
och lusten ebbat ut,

Vill du stanna mig nära?




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-16 11:44



Bookmark and Share


  dendärNadja
fin, fin, fin! kommer att tänka på min egna dikt "innan jag drömmer" när jag läser denna.
2009-11-19

  Quasimodo
Kanske de frågor man ska ställa jämt och ständigt, nödvändig och viktig fråga.
2009-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus