Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raset

Kom och se
jag ligger här
utan önskan om
att bli hörd
eller sedd
eller förstådd men
det finns visst alltid ett men
och mitt är
ditt anlete inpräntat i min hornhinna
din röst upprepandes som ett hack i skivan
och oförmåga att stänga av
stänga ned
somna

Du är inte här att se mig
brytas sönder i tusen bitar
så vem gör det nu nu när du
lovade att vara här för mig
den där gången på min soffa
och vem kommer nu
orka pussla ihop mig när
du är på väg härifrån?

Kom och se
jag ligger här
utan dig &
utan önskan om
att vara det och
dina sista ord
våra sista minuter
ekar
faller
som småsten
mot mitt medvetande
skapar ett gigantiskt ras
som ingen kan rädda mig från




Fri vers av irinisa
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-16 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

irinisa