Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och hennes namn skär i mig

som eld, jag
smälter ned till
lava varje gång vi
går förbi
varandra, utan att du ser
(jag ser så så så mycket men du
ser aldrig tillbaks)

som eld, jag
är
ingenting

om du jämför oss

blåa irisar ord som
ekar två i en och samma hand men
när du granskar oss där vi ligger i din
handflata, när ditt leende
fyras av

är det

(inte till mig,
inte till mig)
aldrig blir du
min men
kanske du?
en dag?
timmarna ändrar dig?
går och går och går och går och
mina ögon
söker söker söker
efter kontakt med dina
(ofrivilligt)


din hand som
håller mig kvar här är så
förrädisk;

SLÄPP MIG DÅ SLÄPP MIG DÅ
gå iväg JAG MÅSTE SLUTA TRO
måste
sluta tänka sluta drömma sluta minnas din doft
MÅSTE SLUTA MINNAS
(vill sluta minnas,
vill sluta bry mig men)
KAN INTE för

som eld
brinner jag
för dig

som eld, jag
smälter ned till
lava varje gång jag
ser

du & hon & ni
SÅ JÄVLA MYCKET NI
i soffan,
jag smälter ned till
INGENTING när jag ser er två
hålla på

som om jag inte fanns
för fortfarande
så finns

flashbacks kvar i min hjärna
minnena,
minnena, minnena och jag
VILL BARA SKRIKA jag vill slå dig så jävla hårt jag vill
försvinna bort ur tiden och aldrig komma tillbaks

jag hatar er,
jag hatar er,
jag hatar er för att
ni har varandra och jag
har ingen

jag vill förinta er båda bort ur jordens yta för
jag hatar det faktum att min hjärna fortfarande tror
att jag kan
sitta där hon sitter nu,
att det går att byta att det går att glömma
jag önskar det var MIN hud du dyrkade
MINA andetag du älskade
MIN hand du höll

som eld, jag
smälter ned till ingenting
när ni går förbi
jag smälter ned till ingenting när jag hör
när jag hör när jag hör
hennes namn

som skär så



fruktansvärt

i mig
fortfarande




Fri vers av irinisa
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-16 17:08



Bookmark and Share


  Baystream
Hårda ord om en fördjävlig sanning. Känner igen mig och den eld som brinner i mig.

Snyggt!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

irinisa