Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte nu

jag kommer inte komma över dig
inte så lätt -
inte så lätt slipper du undan
nej,
för just nu, för just mig, just här, är du allt
allting och allting sårar mig
inifrån ut
för att du inte stannar

jag vill stanna tiden vi har kvar, jag har kvar,
och jag vill sy ihop oss två till en
men drömmar kommer, drömmar går och när du går
stannar jag
det är verkligheten
och jag lovade mig själv;
gråt inte,
var stark, var stark, var så jävla stark
medan allt inom mig skriker efter dig
skriker
skriker
gråter
längtar

ung men stum stum och dum dum och dum och kall
är jag nu
så kall


och jag viskar
'jag vill ha dig'
och du tar min hand,
ler, säger 'inte nu'
inte nu




Fri vers av irinisa
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-16 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

irinisa