Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reaktion

Kontakt med känslans band
några ord en tår föll,

kinden våt

blandad med glädje och en sällsam
sorgkant det ledsna flickans hjärta,

skör så fragilt

som sockervadd hon löses upp
när orden träffar hennes hjärta,

smärtpunkt


sårbarheten är hennes punkt
stick en nål i hjärtat,

döden förblöder


tröttheten segrar kroppen
segnar ned hon suger upp

svampens vatten

reaktion




Fri vers av Fånga dagen
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-16 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen