Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blank asfalt

 

 

ögon kisar

blank asfalt bländar

i mörk natt

 

löv virvlar

mot vindrutan

sänker farten

 

dricker vin

till regnets smatter

somnar skönt

 

höstens dimmor

dansar

 

 

 

 

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-17 01:55



Bookmark and Share


  Maria T
Vacker höstdikt
2009-10-17

    ej medlem längre
Du får det mörka med hösten att kännas behagligt och vackert
2009-10-17

  Anders P VIP
en härlig höststämning du framkallar
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE