Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober 2009

Samhällsstress, tackar Nicklas för hans uttryck "allt är klockans fel" 




Alfons Åberg, Skalman och Jag

Allt är tidens fel

klockan tickar fram

och jag börjar bli

grå i skalet på nåt sätt.

Jag ska bara

göra något viktigt

på vägen fram

och upprepa alla misstag

Rätt var det är

vaknar jag väl på rygg en dag

när ätaklockan ringer

och kan inte resa mig för

skalet har blivit så runt.

Jag ska bara

snooza

i dag med.

Skottkärran rostar

och det liksom hänger

lite

här och där.

Jag-ska-bara-klockan

gick så fruktansvärt fort

att jag inte

insåg att jag åldrades på vägen




Övriga genrer av Lindsy
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-17 02:03



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Jo tiden bara flyr iväg. Känns som att man borde göra mer utav tiden. Men varken du eller jag är så gamla egentligen, även om det kan kännas som att man är äldre än vad man är ibland.
2009-10-17

  peter markurth
starkt
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy