Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är min tur nu

Nej, vet du vad.
Du är inte värd
Ett
Enda
Ord
Till.

Fuck off




Fri vers av Lindsy
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-10 11:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Perfekt avfärdat!
2022-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy