Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Springande tankar/ löpningsfilosoferande (inspiration hämtad från filmen Peaceful Warrior)


Det finns ingen framtid

Kondens;
ett andetag
som går upp i rök-
Liksom tiden;
sekunder är...
och går förbi.
Det finns ingen annan tid
än just nu
(så varför lever du inte?)

Om ingen ser mig.
Om ingen hör mig.
Om ingen vet om att JAG finns-
är jag då verklig?

Ett minne kan suddas ut
eller justeras-
så varför blickar du bakåt?

Det finns ingen framtid;
tänk om du snubblar
eller andetagen tar slut tidigare än planerat.

Min existens i din värld är obetydlig
om du inte älskar mig
precis just nu.




Fri vers av Lindsy
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-04 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy