Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln som blir kvar på jorden

Jag ser rädslan i din blick
gråter för tiden vi inte fick
i tystnaden går vi
våra vägar skiljs åt
Allting har sagts
men ändå,
ingenting känns tillräckligt.
Jag vill inte lämna,
vill vara kvar
håller din hand
i det sista.
Tänker du på mig,
när dagen känns tung
känner du min hand stryka din kind.
Ta alla stunder
när luften inte känns fri
förstå att livet inte stannar upp.
Jag ska sitta i min himmel
och följa dina steg.
Kanske kommer du inte höra
men du kommer känna mig där.
Det kommer glada dagar,
du ska se
Igen kommer dagen lysa
och ditt hjärta åter le.




Fri vers av Lindsy
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-05 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy