Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det inte, om du inte gör det.

Stäng mig inte ute
och lås mig aldrig inne.
Se mig i min nakenhet
men förmå mig aldrig att känna mig naken.
Förstå mig inte
om du inte förstår mitt sätt
och tänd inte ljuset i min blick
utan att vakta lågan.
Ta på mig
dock aldrig utan att känna hela mig.
Känn min hunger
och bli aldrig mätt
säg aldrig orden
om du inte kan älska mig rätt




Fri vers av Lindsy
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-06 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy